EFTER FÖRIS

NYHET! I höst kommer Efter Föris även till Blekinge i samarbete med Regionteatern Blekinge Kronoberg! På Efter Föris ska barnen känna sig fria, sedda och önskade – såsom alla barn har rätt att känna sig. Tillsammans leker vi oss fram till små lättsamma föreställningar med hjälp av vår fantasi. Alla vuxnas krav får pausa, för under Efter Föris behöver inte ens de spela vuxna! Efter Föris tar oss så långt som vår fantasi räcker!

 

Går det att tänka sig en bättre start på helgen än att träda in i sagornas förtrollande värld? Vi förvandlar sagostunden till ett riktigt äventyr och varje gång presenteras en ny, rolig och spännande saga med hjälp av skådespelarmagi. Du och ditt barn får också en mellanmålspåse med något smaskigt! Och ja- vi får prassla och smaska även när sagan har börjat.

Biljetter går att köpa på https://www.nortic.se/dagny/show/75255

27 september Ronneby, Massmanska Kvarnen 

 

Efter Föris med Anna och Olivia. Anna har precis kollat igenom Mormors lådor med gamla grejer och hittat en vacker gammal sångbok. Det visar sig att sångboken inte är vilken gammal sångbok som helst - nej, den är mycket speciell, kanske rent av magisk! Kom och se hur det går för Anna och Olivia när de börjar sjunga...

15 november Ronneby, Massmanska Kvarnen

 

Efter Föris med My och Olivia. Olivia och My är precis hemkomna från dinosaurietiden och ivriga att berätta om allt de upplevt. Men vad nu? Det verkar som att någonting gått fel med tidsmaskinen. Både My och Olivia tycks ha fastnat i sin dinosauriska värld och åskådarna får ta del av deras äventyr på ett lite annorlunda sätt.

10 oktober Karlshamn, Lokstallarna

25 oktober Ronneby, Massmanska Kvarnen 

 

Efter Föris med Anna och Rebecca Det är fredag och för Anna och Rebecca betyder det att det är sakletardag! Problemet är att Rebecca är borta och listan över allt som ska hittas är puts väck! Hur ska det gå?

29 november Ronneby, Massmanska Kvarnen

 

Efter Föris med My. 

När väder-My strax innan dagens sändning tappar rösten låter hon sig inte hindras och presentera istället helgens väderprognos med kroppen. Med till en början nervösa gester tar hon med oss på en resa tillsammans med väder och vindlekar som ni sent kommer att glömma.