EFTER FÖRIS

På Efter Föris ska barnen känna sig fria, sedda och önskade – såsom alla barn har rätt att känna sig. Tillsammans leker vi oss fram till små lättsamma föreställningar med hjälp av vår fantasi. Alla vuxnas krav får pausa, för under Efter Föris behöver inte ens de spela vuxna! Efter Föris tar oss så långt som vår fantasi räcker!

 

Går det att tänka sig en bättre start på helgen än att träda in i sagornas förtrollande värld? Våra dansare förvandlar sagostunden till ett riktigt äventyr och varje gång presenteras en ny, rolig och spännande saga med hjälp av rörelsemagi. Du och ditt barn får också en mellanmålspåse med något smaskigt! Och ja – vi får prassla och smaska även när sagan har börjat!

 

Om du har frågor om tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss på info@dansiblekinge.se. Lokalen har hiss och en parkeringsplats för personer med rörelsehinder precis utanför. 

 

BILJETTER INKL MELLANMÅLSPÅSE

70 KR PER PERSON (både för vuxna och barn)

 

Rekommenderas för barn från 3 år tillsammans med vuxen. Om du är allergisk mot något födoämne så hör av dig vid bokning. Hundar är välkomna i lokalen så ta även det i beaktande vid allergi.

Biljetter till föreställningarna i Ronneby 

Biljetter till föreställningarna i Karlshamn

17/1 i Ronneby

 

Kast med Känslor 

Hur känns det egentligen i kroppen när en är arg? Eller glad? Eller superduperpirrig? Och hur blir en känsla till en annan? Rebecca har hittat en tärning som visar en massa olika känslor och nu undrar hon vad som händer om hon kastar den!

26/2 i Karlshamn

 

Den magiska sångboken

Efter Föris med Anna och Olivia. Anna har precis kollat igenom Mormors lådor med gamla grejer och hittat en vacker gammal sångbok. Det visar sig att sångboken inte är vilken gammal sångbok som helst - nej, den är mycket speciell, kanske rent av magisk! Kom och se hur det går för Anna och Olivia när de börjar sjunga...

17/4 i Ronneby

 

Alfa och Beta på bokstavsjakt

När Alfa och Beta anländer till Massamanska kvarnen i Ronneby upptäcker de till sin stora förvåning att någon annan varit där innan dom. A B C -tjuven har stulit flera av bokstäverna i alfabetet! Hur ska dom nu hinna med att förbereda inför bokstavsjakten när halva alfabetet saknas? Och vem är egentligen A B C -tjuven

8/5 i Karlshamn

 

Väder-My

 

När väder-My strax innan dagens sändning tappar rösten låter hon sig inte hindras och presentera istället helgens väderprognos med kroppen. Med till en början nervösa gester tar hon med oss på en resa tillsammans med väder och vindlekar som ni sent kommer att glömma.