Artist talk - Konstnärssamtal

Den 14/8 kl. 18.30 

Nya Mor Oliviagården, Ronneby

KONSTNÄRSAMTAL
My Prim (SE) // Dana Chmielewska (PL) //

Kom och träffa årets deltagande danskonstnärer under Blekinge Dansresidens och hör dem berätta om sina arbeten och hur de använder sig av sin tid i Blekinge.

Vi ses på Nya Mor Oliviagården kl. 18.30. Caféet är öppet!

Dans i Blekinges DansDAG

Den 16/8 kl. 10.00-21.00

Sparresalen, Karlskrona

Senaste årens succé tål att upprepas så kom och ha en riktigt fin dag tillsammans med oss!

Under dagen kan en delta i en workshop i samtida dans, dansa disco eller impro-jamma! Dagen avslutas med en visning av Unga Dansare och en del av konstnärerna från Blekinge Dansresidens.

Schema:
10.00-11.30 Workshop (för dansare) Musik/ DJ Johan Sturesson
12.00-13.00 Lunch-disco (för alla - både barn och vuxna) Musik/ DJ Johan Sturesson
13.30-15.00 Impro-jam (för alla) Musik/ DJ Johan Sturesson
19.00 Visning av Unga Dansare och konstnärer från Blekinge Dansresidens.

 

Om du är över femton år och vill vara med hela dagen så köper du en heldagsbiljett, då kan du komma och gå som du vill. Om du endast vill se visningen på kvällen kan du köpa biljett bara för den. Om du är under femton år går du gratis hela dagen! Om du är (eller blir) medlem i Dans i Blekinge så går du också gratis, bara hör av dig till oss på info@dansiblekinge.se så bokar vi din biljett. 

 

För information om tillgänglighet i lokalen vänligen kontakta oss på info@dansiblekinge.se, eller klicka här: Tillgänglighet Sparresalen Karlskrona.

 

Foto: Simone Ærsøe från Dansdagen 2018.

Allt detta har gjorts möjligt av Region Blekinge, Regionteatern Blekinge/Kronoberg, Karlskrona Kommun och Ronneby Kommun.

The memory of the movement

Den 30/8

Öppet hus kl. 14.00

Visning kl. 19.00

Massmanska kvarnen, Ronneby

BLEKINGE DANSRESIDENS 2019

My Prim (SE) // Dana Chmielewska (PL) // Lisen Ellard (SE)


Den 30/8 bjuder Dans i Blekinge in till residensvisningen "The memory of the movement", där du som publik får ta del av vad årets konstnärer har arbetat med under sin vistelse hos oss i Ronneby. Temat för residenset är Människa/Natur och konstnärerna arbetar på olika sätt med temat men med utgångspunkt i rörelse och den samtida dansen. Vi utlovar en spännande kväll i danskonstens tecken!

 

Innan visningen håller vi öppet hus på Massmanska kvarnen kl. 14.00-16.00, då vi kommer att bjuda på något roligt för både barn och vuxna, samt informera om vad som händer på Massmanska under hösten.

 

Läs gärna mer på www.dansiblekinge.se för information om våra konstnärer och allt spännande som händer. För information om tillgänglighet, vänligen hör av dig till info@dansiblekinge.se eller 0738-564347. 

 

Foto: Simone Ærsøe från förra årets residensvisning. Residenset har gjorts möjligt med stöd av Region Blekinge, Ronneby Kommun, Karlskrona Kommun och Regionteatern Blekinge Kronoberg.