Kvällskurs i Samtida Dans

Nu känner vi äntligen att vi kan lägga pandemin bakom oss och starta kvällskursen igen! Det är My Prim och Cajsa Ekstrand som kommer att leda kursen och ser mycket fram emot att dansa med er. 

 

Kvällskurs i Samtida Dans är för dig som är intresserad av att prova, utveckla eller fördjupa dina kunskaper i samtida dans. Du behöver inte ha danserfarenhet sedan tidigare och kursen riktar sig till vuxna.

 

Vi möts i ett rum och det är i mötet mellan oss som dansen får ta form. Vi arbetar med samtida tekniker som tex. release, golvarbete, improvisation och komposition. Du arbetar med din kropp där den är och befinner sig just nu.

Tid: Torsdagar kl. 18.30-19.45. V.39 - V.49 med uppehåll V. 44.

Plats: Massmanska kvarnen, Möllebacksgatan 3, Ronneby.

Pris: 1.350kr för 10 tillfällen, eller 150kr/klass i drop-in.

Betalning: Du kan betala till BG: 470-2494 eller med Swish till nr: 123 300 47 44. Märk betalningen med ditt namn.

Anmälan: anna@dansiblekinge.se

Villkor: Att du är medlem i Dans i Blekinge. Om du inte redan är medlem så gå in här och läs hur du ska göra: Bli medlemFör att kursen ska starta behöver vi minst 8 deltagare. Om den inte kan starta kommer du att få dina pengar tillbaka. Du får även pengarna tillbaka om du väljer att sluta efter 2 tillfällen. 

Träning för dansare

Träning för dansare utökas till två dagar i vecka och från och med v.39 kör vi morgonklass både torsdagar och fredagar kl. Klasserna leds antingen av Rebecca Yates, Anna Johansson eller My Prim. Vi arbetar med samtida tekniker som tex. release, golvarbete, improvisation och komposition. Klasserna riktar sig till professionella och semiprofessionella dansare och pedagoger eller andra med scenkonstnärlig utbildning.

Tid: Torsdagar och fredagar kl. 09.00-10.15 med start V.39 med uppehåll V. 44.

Plats: Massmanska kvarnen, Möllebacksgatan 3, Ronneby.

Pris: 50kr/klass i drop-in som det går att swisha på plats.

Anmälan: anna@dansiblekinge.se

Villkor: Att du är medlem i Dans i Blekinge. Om du inte redan är medlem så gå in här och läs hur du ska göra: Bli medlem