SÖK Sommardans 2021

I år är Sommardans tillbaka efter ett års paus! Dock kan vi p.g.a. olika omständigheter (främst COVID-19) bara erbjuda ungdomar från Ronneby Kommun jobb som dansare i Sommardans i år. Ni andra - håll ut! Vi hoppas komma tillbaka till att omfatta hela Blekinge till nästa år!

Så du som är från Ronneby och har kriterierna inne för feriejobb, sök Sommardans på din kommuns hemsida för feriejobb. 

Sommardans Blekinges fokus
Du ska få utveckla dig själv som dansare, få uppträda på offentliga platser runt om i länet och knyta kontakter till andra dansare i Blekinge. Inriktningen är främst modern och modern jazz. Under tre veckor kommer du att arbeta som dansare, vilket innebär daglig träning, repertoar och komposition. Vi kommer att skapa 1 eller 2 dansstycken på sammanlagt ca 20-30 min. Verket turnerar vi med i hela Blekinge med tre föreställningar i varje kommun under den första veckan i juli.

Sök jobbet
För att få jobbet måste du först ansöka på din kommuns hemsida för feriearbete, sedan kommer vi att kontakta dig och efter det får du besked om du fått jobbet eller ej. Om du inte får jobbet har du fortfarande möjlighet att få ett annat feriearbete i Ronneby kommun.

Information om jobbet
Arbetstider: Arbetet pågår under den första ferieperioden, vecka 24, 25, 26 2021, ca 09.00-17.00. Sommardans sträcker sig över 3 veckor med sammanlagt 112-120 timmar. 

 

Plats: Ronneby

Lön: Enligt din kommuns bestämmelser för feriearbete. Du får själv stå för ev. resekostnader till jobbet.

 

Koreograf: My Prim.

 

Projektledare: Tove Andergren, Dansutvecklare Regionteatern Blekinge Kronoberg.