top of page

SÖK Sommardans 2019

 

Sök tjänsten som koreograf för Sommardans Blekinge 2019

Sedan 2011 har Sommardans Blekinge funnits och erbjudit ungdomar från Blekinge möjligheten att arbeta som dansare under 3 veckor under juni/juli månad. Sommardans Blekinge är inspirerat av Drömsommarjobbet i Karlstad och för första gången sedan Sommardans Blekinge startades utlyser Dans i Blekinge nu tjänsten som koreograf.

 

Sommardans pågår under vecka 25-27. De första två veckorna skapas verket och sista veckan turnerar du som koreograf tillsammans med koreografassistenten och ungdomarna runt till Blekinges alla kommuner och spelar föreställningen på torgen i respektive kommun.

 

Sommardans riktar sig till ungdomar mellan 16-18 år. Som koreograf väljer du själv undersökningsmetod, tema och arbetssätt. Vi söker dig som är intresserad av att:  jobba med ungdomar med olika erfarenhet av dans, tillsammans med ungdomarna vill skapa ett verk som ska visa, lyfta och tillgängliggöra dansen för ungdomarna och Blekinges invånare. Tjänsten är öppen för alla att söka men koppling till Blekinge prioriteras.
 

Ansökan görs genom att fylla i detta formulär, senast den 10 mars, 2019. 

 

Vi vill gärna veta vem du är, vad du har för yrkesbakgrund och vad du har för vision som koreograf för Sommardans Blekinge. Mer information om projektet, anställning, ersättning, boende m.m. ges vid inskickad ansökan. Om du har några frågor angående tjänsten eller ansökan så hör av dig till rebecca@dansiblekinge.se. Beslut ges senast den 31 Mars, 2019.  

Sök tjänsten som koreografassistent för Sommardans Blekinge 2019

Sedan 2011 har Sommardans Blekinge funnits och erbjudit ungdomar från Blekinge möjligheten att arbeta som dansare under 3 veckor under juni/juli månad. Sommardans Blekinge är inspirerat av Drömsommarjobbet i Karlstad och för första gången sedan Sommardans Blekinge startades utlyser Dans i Blekinge nu tjänsten som koreografassistent. Tjänsten tillsattes för att skapa fler plattformar för danskonstnärer att få erfarenheter att arbeta koreografiskt och för att tillsammans med någon med mer erfarenhet får insyn och inblick i koreografiska processer.

 

Sommardans pågår under vecka 25-27. De första två veckorna skapas verket och sista veckan turnerar du som koreografassistent tillsammans med koreografen och ungdomarna runt till Blekinges alla kommuner och spelar föreställningen på torgen i respektive kommun.

 

Sommardans riktar sig till ungdomar mellan 16-18 år. Som koreografassistent arbetar du tillsammans med koreografen och bistår med idéer, håller i klasser, och hjälper ungdomarna med materialet som skapas. Vi söker dig som är intresserad av att: få mer kunskap och erfarenhet kring att arbeta koreografiskt, jobba med ungdomar med olika erfarenhet av dans. Tjänsten är öppen för alla att söka men koppling till Blekinge prioriteras.

 

Ansökan görs genom att fylla i detta formulär, senast den 10 mars, 2019. 


Vi vill gärna veta vem du är, vad du har för yrkesbakgrund och varför du vill söka tjänsten som koreografassistent för Sommardans Blekinge. Mer information om projektet, anställning, ersättning, boende m.m. ges vid inskickad ansökan. Om du har några frågor angående tjänsten eller ansökan så hör av dig till rebecca@dansiblekinge.seBeslut ges senast den 31 Mars, 2019.

Projektledare: Rebecca Yates. Om du har frågor kring projektet är du välkommen att höra av dig till Rebecca på telefon 0732-050 888 eller e-post rebecca@dansiblekinge.se.

bottom of page