top of page
efter_föris.jpg

EFTER FÖRIS

På Efter Föris ska barnen känna sig fria, sedda och önskade – såsom alla barn har rätt att känna sig. Tillsammans leker vi oss fram till små lättsamma föreställningar med hjälp av vår fantasi. Alla vuxnas krav får pausa, för under Efter Föris behöver inte ens de spela vuxna! Efter Föris tar oss så långt som vår fantasi räcker!

 

Går det att tänka sig en bättre start på helgen än att träda in i sagornas förtrollande värld? Våra dansare förvandlar sagostunden till ett riktigt äventyr och varje gång presenteras en ny, rolig och spännande saga med hjälp av rörelsemagi. Du och ditt barn får också en mellanmålspåse med något smaskigt! Och ja – vi får prassla och smaska även när sagan har börjat!

 

Om du har frågor om tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss på info@dansiblekinge.se. Lokalen har hiss och en parkeringsplats för personer med rörelsehinder precis utanför. 

 

BILJETTER INKL MELLANMÅLSPÅSE

70 KR PER PERSON (både för vuxna och barn)

 

Rekommenderas för barn från 3 år tillsammans med vuxen. Om du är allergisk mot något födoämne så hör av dig vid bokning. Hundar är välkomna i lokalen så ta även det i beaktande vid allergi.

Regionteatern logga.jpeg
bottom of page