top of page
Kvällskurs i Samtida Dans

Nu är det dags för terminsstart för kvällskursen. Det är Cajsa Ekstrand som kommer att leda kursen och ser mycket fram emot att dansa med er. 

Kvällskurs i Samtida Dans är för dig som är intresserad av att prova, utveckla eller fördjupa dina kunskaper i samtida dans. Du behöver inte ha danserfarenhet sedan tidigare och kursen riktar sig till vuxna.

Du arbetar med din kropp där den är och befinner sig just nu.

Kursstart HT 2023: Vecka 37 

 

Tid: Måndagar kl. 18.15-19.30. V.37 - 50 (uppehåll V.44)

Plats: Massmanska kvarnen, Möllebacksgatan 3, Ronneby.

Pris: 1.350kr för 10 tillfällen, eller 200kr/klass i drop-in.

Betalning: Görs mot faktura efter att du anmält dig.

Anmälan: anna@dansiblekinge.se

Villkor: Att du är medlem i Dans i Blekinge. Om du inte redan är medlem så gå in här och läs hur du ska göra: Bli medlemFör att kursen ska starta behöver vi minst 8 deltagare. Om den inte kan starta kommer du att få dina pengar tillbaka. Du får även pengarna tillbaka om du väljer att sluta efter 2 tillfällen. 

Träning för dansare

Träning för dansare erbjuds två dagar i veckan på torsdagar och fredagar kl. 09.00-10.15. Klasserna leds antingen av Anna Johansson eller My Prim. Vi arbetar med samtida tekniker som tex. release, golvarbete, improvisation och komposition. Klasserna riktar sig till professionella och semiprofessionella dansare och pedagoger eller andra med scenkonstnärlig utbildning.

Kursstart HT 2023: Torsdagen den 14/9

Tid: Torsdagar och fredagar kl. 09.00-10.15.

Plats: Massmanska kvarnen, Möllebacksgatan 3, Ronneby.

Pris: 50kr/klass i drop-in som det går att swisha på plats.

Anmälan: anna@dansiblekinge.se

Villkor: Att du är medlem i Dans i Blekinge. Om du inte redan är medlem så gå in här och läs hur du ska göra: Bli medlem

bottom of page