top of page
Flera dansare som rör sig utomhus

SÖK SOMMARDANS!

Foto: Olle Enqvist

Sommardans Blekinge är ett feriejobb som genomförs av föreningen Dans i Blekinge.

Sommardans vänder sig till dig som är intresserad av dans och uppfyller Region Blekinges kriterier för ferieplatser

 

Dans i Blekinge ställer inga krav på förkunskaper inom dansen - det viktigaste är att du har ett stort intresse för dans och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du ska ha möjlighet att delta under hela ferieperioden och vara inställd på att framföra verket publikt. 

 

Under jobbet får du möjlighet att utveckla dig själv som dansare, få uppträda på offentliga platser runt om i länet och knyta kontakter till andra dansare i Blekinge. Inriktningen är främst samtida dans. Under fyra veckor kommer du att arbeta som dansare, vilket innebär daglig träning, repertoar och komposition. Vi kommer att skapa 1 eller 2 dansstycken på sammanlagt ca 20-30 min. Verket turnerar vi med i hela Blekinge med tre föreställningar i varje kommun under den andra veckan i juli.

 

För att få jobbet måste du först skicka in din ansökan på Region Blekinges hemsida för feriearbete. Annonsen öppnar den 1 februari.  

 

Information om jobbet

 

Arbetstider: Arbetet pågår under den första ferieperioden, vecka 25, 26, 27 och 28, ca 09.00-17.00. (Arbetstiderna kommer att justeras under den första veckan så att de passar med kollektivtrafikens tider till och från Karlshamn.)

 

Plats: Lokstallarna i Karlshamn

 

Lön: Enligt Region Blekinges bestämmelser för feriearbete. Du får själv stå för ev. resekostnader till jobbet.


Kontaktperson: Anna Johansson, anna@dansiblekinge.se.

SOMMARDANS BLEKINGE

bottom of page